Automatisk sletning af digitalt materiale

 

Når en medarbejder stopper i Absalon slettes personens digitale materialer efter en periode. Denne periode er for medarbejdere, som er normalt oprettet i vores it-systemer, på 12 måneder. Det er derfor meget vigtigt, at kolleger eller nærmeste leder får overdraget ‘ejerskabet’ af vigtige videoer, dokumenter mv. indenfor denne periode. 

Indholdet slettes efter 12 måneder på fx følgende platforme:

  • P-drev 
  • Google services
  • SkoleTube
  • Email
  • Youtube
  • OneDrive
  • AdobeConnect
  • ‘Mit Arkiv’ i Fronter

Hvad en medarbejder har gemt lokalt på sin computer slettes umiddelbart efter ansættelsesophør.

Materialer på N-drevet er ikke berørt af den automatiske oprydning

Materialer i Fronter er ikke berørt af den automatiske oprydning (bortset fra Mit Arkiv). 

Særlig sikring. 
Har man brug for en sikring af undervisningsvideoer kan alle ansatte uploade en video-backup direkte til en lukket kanal på tv.pha.dk via dette link: http://tv.pha.dk/upload/open/20886278/b232da0fa5e11a95