IT-vejledninger i AbsalonGoogle Apps i Absalon Google SitesTilføje ejerskab af Google Site til AbsalonSites@pha.dk (til ansatte)

Tilføje ejerskab af Google Site til AbsalonSites@pha.dk (til ansatte)

I forbindelse med navneskiftet til Professionshøjskolen Absalon skal alle individuelt oprettede Google Sites have tildelt et medejerskab til en overordnet persona/administrator (AbsalonSites@pha.dk) inden den 15. september 2017. Så kopierer og udfører Digital redelegering på disse sites. Efter den 15. september 2017 skal man selv foretage kopiering og redelegering på evt. manglende sites ved at følge vejledningen her

Åbn oversigten over dine Google Sites. Vær OBS på at du skal udføre tildeling af ejerskab på alle de Sites som du kan se via UCSJ og PHA linkene nedenfor:

Vær opmærksom på, at du skal logge på med dit PHA login på begge links. Hvis du bliver i tvivl, om du er på UCSJ eller PHA Sites, kan du se det i adresselinjen.

Vælg et Google Site:

  • Tryk på det enkelte Google Site

Gå ind i Indstillinger for Google Sitet:

  • Tryk på tandhjulet i højre hjørne

 

  • Tryk på punktet "Deling og tilladelser"

Inviter personer: (indtast) AbsalonSites@pha.dk og tryk på blyanten i højre side.

Slå ejerskab til: (Er ejer)

Tryk Send for at tilføje ejerskabet

Ejerskabet for det enkelte Google Site er hermed blevet udvidet med AbasalonSites@pha.dk

Gå tilbage til oversigten over dine Google Sites og udfør samme handling på alle dine Sites. Hold tungen lige i munden og vær sikker på at du når struktureret igennem alle Sites på både UCSJ og PHA.