Sådan arbejder du med tekst i Fronter

Når du vil arbejde med tekstværktøjet i Fronter, kan det være fordi du ønsker at indsætte tekst, redigere i tekst, fx en overskrift, indsætte holdnavn, tilføje navn og mail eller andet. Det er samme procedure man skal igennem uanset hvilket formål det måtte have. Her viser vi hvordan du gør, fra en side fra én af uddannelserne på Absalon.

Fronters side(-værktøj) kan enten være en forside eller en side man har oprettet i Fronters arkiv. Både forside og siden i arkivet bygger man op på samme måde.

Hvis du står på en forside i Fronter, og ønsker at arbejde med tekst, skal du trykke på blyanten for at starte redigering som vist nedenfor:

Står du derimod i en side du har oprettet i Fronters arkiv, ser siden således ud som vist nedenfor. Ikonet for redigeriong er dog fortsat det samme, og igen skal du trykke på "Blyanten" som vist nedenfor:

Derefter åbnes Fronters redigeringsmuligheder for en side. Du skal nu klikke på den "kasse"/container du ønsker at indsætte eller redigere tekst i, som f.eks. kassen markeret med rødt nedenunder:

Nu åbnes Fronter redigeringsværktøj.

Vi anbefaler du bruger følgende skrift for at opnå ensartethed i tekst på jeres sider:

2. Normal skrifttype

3. Verdana

4. Overskrift i størrelse 26 i fed

5. Brødtekst i størrelse 14 uden fed

6. Tryk "Gem" når du er færdig med tekstværktøjet.

Det er muligt at indsætte tekst ved at "copy/paste" (kopier/indsæt) til Fronters redigeringsværktøj. Det gør du på følgende måde (illustreret i nedenstående billede):

7. Tryk på ikonet her med "T"

8. Boksen her åbnes, og du kan se tekst ind via CTRL+V (for MAC er det CMD+V).

9. Tryk "ok", når du er færdig.

10. Når du er færdig med at redigere i din tekst, skal du trykke på den blå knap "Gem" nede i højre hjørne.

Luk nu for redigering på siden ned ved at trykke på "blyanten" igen.